Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Gewapende overval Terneuzen

Toegevoegd: 06-03-2013, 16.58 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Twee mannen hebben woensdagmiddag in Terneuzen een gewapende overval gepleegd op een woning.
 
Het duo drong rond 14.00 uur een huis aan de Pijnboomstraat binnen. Volgens omstanders bedreigden zij de aanwezige bewoonster met een vuurwapen. De bewoonster begon te gillen en hierna gingen de daders er vandoor.
 
Volgens de politie hadden de twee zonnebrillen op en hadden zij sjaals voor hun gezicht. Ze droegen donkere kleding. Volgens de politie raakte niemand gewond. Het is niet bekend of er iets buit is gemaakt.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (7-3-2013 om 05:41)
Je zou er maar wonen daar in Terneuzen. Het ene misdrijf na het andere. Gelukkig is dit goed afgelopen, en waren de overvallers angst-hazen, anders waren ze na het gillen net weggerend. Ik wens de betrokken personen veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren