Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Grote uitslaande brand in loods

Toegevoegd: 07-03-2013, 16.17 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Een grote uitslaande brand in een loods in Heinkenszand heeft vanmiddag voor veel rookontwikkeling gezorgd. 
 
De brand woedde in een grote schuur aan de Oudelandseweg tussen 's-Heerenhoek en Heinkenszand. De brand werd rond 15.10 uur ontdekt. De brand in de schuur was al snel uitslaand en er kwam veel rook vrij.


De brandweer schaalde op naar grote brand en zette diverse tankautospuiten, een schuimblusvoertuig, een snel interventievoertuig en een waterwagen in. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland bevond zich in de schuur met name stro. Ook waren er wat machines aanwezig.
 
Een deel van de schuur is inmiddels ingestort. Er was geen gevaar voor de nabij gelegen huizen en een andere loods. Vanwege de brand heeft de politie de Heinkenszandseweg (N667) afgesloten.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lein (10-3-2013 om 00:47)
Dit is een vrij nieuwe lood, er is Geen asbest vrij gekomen,. ik wens de familie veel sterkte toe!
Doet er niet toe (8-3-2013 om 21:41)
@klokkeluider volgens mij heb je er echt geen verstand van want er ligt GEEN asbest op het dak en zijn geen gevaarlijke stoffen gelekt of isolatie verbrand. als je nou een grote vent bent zet je een reactie hierop @anoniem bedankt voor het medeleven!
Arjan (8-3-2013 om 19:27)
@Klokkeluider is geen asbest wat weet jij daar nu van
Anoniem (8-3-2013 om 12:34)
@Klokkeluider Mischien kan je eens wat meer medeleven tonen voor die boer die al zijn machines en schuur kwijt is geraakt, in plaats van direct zo lopen klagen. Het zou je zelf maar gebeuren!
Maria Faasse (8-3-2013 om 09:59)
Hoezo asbestgolfplaten. Het kunnen ook glasvezelplaten zijn. Eerst onderzoek en dan pas "zeuren" over eventueel asbest.
Daan (8-3-2013 om 07:15)
Er staat toch dat er geen gevaar is voor de nabijgelegen huizen? dus dan is het duidelijk toch
Cookie-instellingen beheren