Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk met truck A58

Toegevoegd: 09-03-2013, 07.40 uur - Update: 09-03-2013, 14.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-GRAVENPOLDER - Tussen Kapelle en 's-Gravenpolder is zaterdagmorgen op de A58 een zeer ernstig ongeluk gebeurd. Bij het ongeval is één persoon om het leven gekomen.  


Volgens de politie vond het ongeluk rond 06.30 uur plaats ter hoogte van 's-Gravenpolder. Een busje is achterop een vrachtwagen gereden. De vrachtwagen werd bestuurd door een 65-jarige man uit Boekel. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Vlissingen. Brandweerploegen, ambulanceteams en een traumahelikopter zijn opgeroepen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.  

Vanwege het ongeluk is de A58 afgesloten geweest tussen Kapelle en 's-Gravenpolder. Omstreeks 11.30 uur werd de weg weer vrijgegeven. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Graaf (6-8-2013 om 08:28)
De jarige vrachtwagenchauffeur was bezig met zijn laatste rit voordat hij met pensioen zou gaan, bij s'Gravenpolder had hij de afrit net gemist, meneer vond het nodig om zijn truck op de snelweg stil te zetten en achteruit te gaan rijden, met dit noodlottige ongeval als gevolg...
Rene (13-3-2013 om 10:41)
Rust zacht Freddy. Wij werkten in dezelfde loods bij Hellmann maar hebben nooit echt mekaar gesproken. Hoe dan ook...dit is verschrikkelijk! Sterkte en gecondoleerd aan alle nabestaanden. Rene Johannsen R815
A (11-3-2013 om 17:01)
Ik hoop voor heel de fam en vooral voor vrouw en kind die achter blijven dat de vrachtwagen chauffeur kan vertellen wat er gebeurd is
Rogier van der sterren (11-3-2013 om 08:51)
Sterkte voor de familie , en natuurlijk de chauffeur van de truck . Ik heb de ravage helaas in het echt gezien , dit gun je niemand . En voor iedereen die ook zogenaamd detective is .... hou je onzin lekker voor je als .
Adje (10-3-2013 om 21:11)
Kan ook dat bus chauffeur is onwel geworden blackout of bewustloos en daarom is hij met snelheid achterop gereden. Wat er ook gebeurd veel sterkte aan familie vrienden enzo.
Francis (10-3-2013 om 17:24)
Ik wens de familie veel sterkte, Freddy was een fijne collega, we zullen je missen !! Francis/DVG Transport.
Cookie-instellingen beheren