Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Coldcase zaak Valkenisse in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 13-03-2006, 11.03 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - De Zeeuwse politie brengt dinsdag 14 maart 2006 het onderzoek naar de dood van de oud-advocaat Marinus Anton Terwoert uit Biggekerke in het programma Opsporing Verzocht.

Aanleiding is een recente wending in het onderzoek nu de Zeeuwse politie sterke aanwijzingen heeft gekregen dat de mogelijke daders afkomstig zijn uit oostelijk Brabant en noord Limburg. Na alle media aandacht rond het heropenen van deze zaak kreeg het onderzoeksteam deze waardevolle informatie enkele weken geleden.

Met de behandeling in het tv programma hoopt de politie informatie over deze mogelijke daders te krijgen. Een Mazda-personenauto, waarvoor ook al in 1993 aandacht werd gevraagd in het programma Opsporing Verzocht, speelt hierbij een cruciale rol.

Op verzoek van de Zeeuwse politie hebben de regionale opsporingsprogramma’s in Limburg (de gouden tip) en Brabant (bureau Brabant) al een aandachtvestiging uitgezonden op het programma Opsporing Verzocht van 14 maart as. Opsporing Verzocht wordt dinsdag 14 maart 2006 om 19.00 uur uitgezonden bij de AVRO op Nederland 2.

Er is die dag slechts een uitzending in verband met Champions Leage voetbal. Hert programma wordt woensdag 15 maart om 15.15 uur op Nederland 1 herhaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren