Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 306 km

Politie gebruikt wapenstok in Goes

Toegevoegd: 10-03-2013, 14.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondag rond middernacht kregen agenten van de politie de melding naar de Emmastraat te gaan in verband met een groep personen die op straat voor overlast zorgde voor de buurt. Ook zou er eerder op de avond al een bijna vechtpartij hebben plaatsgevonden. 


Ter plaatse gekomen hoorden de twee agenten geschreeuw en glasgerinkel. Een man uit de overlastgevende groep van 15 à 20 personen vond het nodig de agenten uit te schelden. Hij, een 19 jarige inwoner van de gemeente Kapelle, werd uit de groep geplukt en aangehouden voor belediging van een ambtenaar in functie.

De rest van de groep was het hier niet mee eens en liet dat duidelijk merken. De groep kwam zeer dreigend over en de agenten waren genoodzaakt om enkele klappen uit te delen met de wapenstok en om bijstand te vragen. Daarbij werd ook een politiehond ingezet. 

Een 21-jarige inwoner uit de gemeente Kapelle werd eveneens aangehouden. Hij schold de agenten uit en bemoeide zich met de aanhouding van zijn plaatsgenoot. Uiteindelijk zijn beide verdachten overgebracht naar het politiebureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerardus rommelse (12-3-2013 om 15:58)
Degene die daadwerkelijk de boel op stelten had gezet die was al weg voordat de agenten enkele minuten later arriveerden, deze agenten deden hun werk door bemiddel van rond zich heen slaan en roepen dat de jongeren moesten opdonderen met een glimlach op hun gezicht.
Bart (11-3-2013 om 15:07)
Inderdaad! Rammen op ze!!, Men moet gezag voor de overheid en de hulpdiensten hebben! Luister je niet??????? Flink pak op je sodemieter, en idd net als in engeland! 3 Jaar cel! Dan leer je t wel af! TUIG!!!!!!!!!!!!!!!! En eerst goed straffen en slaag geven, + fikse geldboete!!
Luc (11-3-2013 om 13:42)
Als je geen respect krijgt moet je het afdwingen!
Jan4 (11-3-2013 om 11:59)
Dat zijn dan de brave jongens en meisjes waarvan pappa en mama denken dat ze fijn naar de dansles zijn en niet als aso's de binnenstad onveilig maken als bezopen cafe bezoekers die de boel afbreken.
Bedankt (11-3-2013 om 10:21)
Er is wekelijks overlast in de straat. Er komt ook vaak politie. Eindelijk pakken ze die vervelende gasten eens aan. Eerst met flessen gooien en een grote mond geven. Vervolgens treed de politie echt een keer op en dan staan zijn het ineens kleine kinderen die staan te brullen.
Tsja (10-3-2013 om 23:48)
Ze moeten hier net zoals in Amerika van die tasers gebruiken kijken of ze nog zoveel praatjes hebben
Cookie-instellingen beheren