Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Verkeershinder door gladheid

Toegevoegd: 12-03-2013, 10.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Sneeuwval heeft vanochtend en vannacht op diverse plaatsen in de provincie gezorgd voor gladheid. Het verkeer ondervond met name in Zeeuws-Vlaanderen flink wat hinder.
 
Volgens de politie gebeurden er meerdere ongelukken. Bij Ossenisse reed een auto in een sloot en op de N61 en N62 kwamen enkele voertuigen met elkaar in botsing. Op de N61 kampte later ook nog een vrachtwagen met een bevroren remleiding. Dit zorgde voor een stremming. Op de doorgaande wegen in Zeeuws-Vlaanderen stonden flinke files.
 
Rond 07.05 uur belandde bij de Zuidlangeweg in Hoofdplaat een personenauto in een sloot. De brandweer rukte uit met een tankautospuit en een haakarmvoertuig met hulpverleningscontainer. Bij dit ongeluk raakte iemand gewond. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WeSSie (14-3-2013 om 14:41)
@Vlissinger: Je bent blijkbaar goed op de hoogte van de omstandigheden rond het ongeluk? Wat is voorbarige conclusies trekken toch makkelijk hè!
Vlissinger (12-3-2013 om 13:17)
Vrachtwagen met bevroren ventielen...een remleiding bevroren kan natuurlijk geen kwaad. bravo weer voor alle knappe automobilisten die na 2 uur gladheid alweer onnodige schade gemaakt hebben. #leer rijden.
Cookie-instellingen beheren