Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt twee Belgische mannen aan in Terneuzen

Toegevoegd: 13-03-2006, 16.23 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - In Terneuzen zijn afgelopen nacht twee mannen uit Gent (B) van 16- en 21 jaar aangehouden.

Rond 05.45 uur zagen agenten op de Guido Gezellestraat een auto langzaam rijden met zijn waarschuwingslichten aan. Nadat de auto ter controle aan de kant was gezet, bleek dat beide rechterbanden lek waren, ook zat er een deuk in de motorkap. In de auto zaten twee personen.

De bestuurder bleek een 16-jarige jongen uit Gent te zijn die dus niet in het bezit was van een rijbewijs. Tevens bleek uit een blaastest dat hij teveel alcohol had gedronken. De 16-jarige jongen werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij verklaarde dat zijn passagier, de 21-jarige man, kort daarvoor als bestuurder van de auto op de Guido Gezellestraat tegen de rotonde was gereden.

Hierop werd ook de 21-jarige man aangehouden, ook hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ze kregen ieder een boete van 300 euro aangeboden waarna ze weer in vrijheid zijn gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren