Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 146 km

Automobilist van de weg gereden

Toegevoegd: 15-03-2013, 14.48 uur
Door: Veerle van Iren
VLISSINGEN - Op de Sloeweg werd donderdagochtend een 52-jarige man uit de gemeente Middelburg door een onbekende automobilist van de weg gereden.

De 52-jarige man reed over de Sloeweg op de rechterrijstrook. Naast hem reed een andere automobilist in een donkere MPV die hem steeds opnieuw verder naar rechts dwong zodat hij de berm in zou rijden.


Bij de afslag Weyevliet raakte de 52-jarige man met zijn auto van de weg en reed op het betonblok. Hij kon nog net een paal op het talud ontwijken. Zijn auto liep een schade op van enkele honderden euro's.

De politie verzoekt de bestuurder van de donkere MPV zich te melden. Ook eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.otpunt (17-3-2013 om 12:01)
He hans dan ken je de situatie daar niet, gebeurd heel vaak omdat mensen tot het uiterste links blijven rijden en dan nog snel op het laatste moment willen invoegen en je daarbij idd bijna van de weg afdrukken omdat er geen ruimte meer is,daar wordt altijd asociaal gereden!
OOh (16-3-2013 om 07:35)
Die ben ik waarschijnlijk ook al tegengekomen.ik belde toe handsfree de politie die maar moeilijk bleef doen en om mijn kenteken bleef vragen en eigenlijk geen oor had voor het kenteken van de gek die me van de weg wilde duwen. alsof ik ze stoorde of zo. nee,dat was leuk
Vlissinger (16-3-2013 om 00:37)
Niet netjes, maar van de weg laten drukken? elke auto heeft een rem. en op dat punt is iedereen te eigenwijs een plekje vrij te maken voor elkaar. eigen schuld.
Julia (15-3-2013 om 22:27)
Heel erg vervelend voor deze meneer. Ger het kenteken lezen van een auto die naast je rijd is niet makelijk.
Hans (15-3-2013 om 21:48)
Zal wel meer aan de hand zijn anders rijden ze je echt niet van de weg. Ik rij 80.000km per jaar en maak dit noooit mee. Nu het echte verhaal nog.
Vlinder (15-3-2013 om 18:17)
@ger ik denk dat de beste man bset kon lezen hoor,maar dat hij alle moeite deed om ongelukken te voorkomen/of zelf te verongelukken. Die eigenaar van de mpv moet aangepakt worden met z'n aso-gedrag!
Cookie-instellingen beheren