Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 154 km

Inbraak in winkel Kapelle

Toegevoegd: 15-03-2013, 16.39 uur
Door:
KAPELLE - In een winkel aan de Weststraat in Kapelle vond in de nacht van donderdag op vrijdag even na 05.00 uur een inbraak plaats.


Een vroege medewerkster zag een jongeman bij de deur van de winkel staan. Hij begon te roepen en schopte tegen de deur toen zij hem aansprak. Dit deed hij mogelijk om eventuele handlangers te waarschuwen. Even later bleek er niemand meer aanwezig te zijn in de winkel.

Er bleek een deur geforceerd te zijn en binnen is braakschade op de tabaksafdeling en aan de toegangsdeur naar de slijterij. Uit de winkel werd een onbekende hoeveelheid tabakswaar gestolen.

Er is een buurtonderzoek gehouden en de omgeving is met een diensthond onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre van Belzen (17-3-2013 om 21:39)
Het komt steeds MEER voor. Met crisis kunnen we eigenlijk wel zulke dingen verwachten. Als wij andere landen steeds blijven helpen, dan schopt dat misschien wel eens tegen het verkeerde been! Ik kan wel begrijpen dat het publiek zo zou kunnen denken. Vredige Groet Andre
Cookie-instellingen beheren