Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 157 km

Gewonde bij botsing in Goes

Toegevoegd: 18-03-2013, 16.55 uur
Het ongeval op de rotonde in Goes. Het ongeval op de rotonde in Goes.
Het ongeval op de rotonde in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval in Goes is maandagmiddag een 18-jarige vrouw uit Heinkenszand gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 13.35 uur plaats op de rotonde van de Nansenbaan met de Anthony Fokkerstraat. De vrouw kwam uit Goes gereden en wilde de rotonde oversteken. Een bestuurder van een personenauto, een 75-jarige man uit Goes, zag de vrouw over het hoofd en botste tegen de fiets aan.

De vrouw is behandeld door het personeel van de ambulance en liep een hersenschudding op. De man bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daisy (20-3-2013 om 23:04)
Er gaan lampjes knipperen als eroverheen gefietst wordt, hoe duidelijker willen mensen het nog hebben?? Kijk gewoon uit en ga er vooral als fietser er niet vanuit dat je voorgelaten wordt!!
Bigbag (20-3-2013 om 16:16)
Tja dat was te verwachten op die f... rotonde Wanneer neemt de gemeente Goes zijn verantwoording EENS Een fietstunnel daar ! . (het liefst gisteren nog dan vandaag ) Het aantal fietsers zal altijd zou blijven (scholieren) Zo'n tunnel komt de doorstroming ook te goede Of moet er weer een dodelijk slachtoffer vallen voor dat ze wakker worden in dat gemeentehuis
Kaatje (19-3-2013 om 21:53)
Ik heb destijds geleerd toen ik mijn rijbewijs haalde. Voorrang moet je krijgen ,niet nemen.Het is bekend dat tegenwoordig fietser voorrang hebben op een rotonde,maar de fietsers kunnen ook oplette of de automobilist hun wel heeft gezien.heel veel beterschap voor de slachtoffers.
Job (19-3-2013 om 17:03)
Degene met duurste vervoermiddel heeft meeste voorang wen er maar aan.
Moeder (19-3-2013 om 16:58)
Verkeersregels(zijn er véél) buiten beschouwing gelaten,blijft het een verschrikkelijke rotonde.Mijn dochter fietst daar ook elke dag en is vorige week geschampt door een auto.Zelf rijd ik daar vaak met de auto en kom, zeker in de spits,ogen te kort.Ik ga een reactie sturen naar de gemeente.Wie ook?
Fietser (19-3-2013 om 15:40)
Binnen de bebouwde kom en de fietser in de voorrang, dus is een automobilist fout. Echter als het wat druk is heeft een oudere alles nodig om dat te overzien, die man deed dat ook niet expres. Waarom gebeuren al die ongevallen in Goes toch op de rotondes?? Vergeet men dat fietsers voorrang hebben?!
Cookie-instellingen beheren