Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Vrachtwagen van de dijk Middelburg

Toegevoegd: 19-03-2013, 19.12 uur - Update: 19-03-2013, 21.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de Nieuwlandseweg in Middelburg is dinsdag rond 17.40 uur een vrachtwagenchauffeur van de dijk afgeraakt. Bij het ongeluk waren geen andere voertuigen betrokken. 


Het is nog onduidelijk waardoor de vrachtwagen van de weg is geraakt. Zowel een ambulance als de brandweer zijn ter plaatse geweest. De chauffeur is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.  

De Nieuwlandseweg is voor bergingswerkzaamheden tot laat in de avond volledig afgesloten geweest voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Taxichauffeur (22-3-2013 om 07:07)
Wat mij de laatste tijd erg veel opvalt is dat er veel in de berm word gereden door vrachtwagens. Op veel plaatsen kom je van die geulen tegen in de berm waar een berg modder een deel de weg is opgespoten door het corrigeren. Het is veel meer dan vorige jaren. Sterkte voor de Chauffeur.
Fietser (20-3-2013 om 19:26)
Overal langs de wegen zie je dat vrachtauto's door de bermen hebben gereden, nu het nat is en er regelmatig veel wind staat is het zaak je stuur goed vast te houden en op letten/snelheid terugnemen. Op de N61 fietspaden en weg veel slik en troep. Aan de brug bij Sluiskil lagen aardappelen.
Remco (20-3-2013 om 09:04)
Ik hoop dat het hem goed gaat, maar ik zie nog steeds veel ,mensen die bezig zijn met tomtom, telefoon en een bakje koffie of een peukje draaien achter het stuur en daar door flinke stukken over de vluchtstrook rijden enz en dus een gevaar vormen.
Kees (20-3-2013 om 08:59)
Klaarblijkelijk is de chauffeur eerst rechts van de weg in het gat gereden wat er al zat en toen met een ruk aan het stuur dwars de weg over . Het gat in de berm, lijkt inmiddels zo wat een halve meter diep.
Remko (19-3-2013 om 20:59)
Reed er langs toen het net was gebeurd, hoop dat de chauffeur het er goed vanaf heeft gebracht. Hij was duidelijk aan de andere kant in de berm terecht gekomen en waarschijnlijk de macht over het stuur verloren.
Cookie-instellingen beheren