Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 418 km

Man in scootmobiel beroofd van gouden ketting

Toegevoegd: 22-03-2013, 15.24 uur
Door: Veerle van Iren
TERNEUZEN - Donderdagmiddag werd rond 14.00 uur een 65-jarige, hulpbehoevende, man op de Noteneeweg in Terneuzen beroofd van zijn gouden ketting. Het incident gebeurde ter hoogte van de parkeerplaats bij het jachthaventje aan de Otheense Kerk.


De 65-jarige man reed in een grijze scootmobiel en hij had een hondje bij zich. Hij werd aangesproken door een man en een vrouw en mogelijk waren er ook twee of meerdere kinderen bij. Deze man en vrouw hebben kans gezien om de gouden ketting van de nek van het slachtoffer te halen en deze te vervangen door twee andere (nep gouden) kettingen. Ze zijn daarna waarschijnlijk in een auto weggereden.

De politie is nog op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daantje (27-3-2013 om 20:44)
Aan het gas met die zogenaamde kruimeldieven laat de die recherce eens met hen luie reet uit hun stoel komen het moet niet gekker worden met die allochtone en die nepnederlanders!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! het land uit met dat tuig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laat mij fijn een vredelievede zeeuw zijn !!!!!!!
Bon bon (24-3-2013 om 11:48)
En ? had die meneer de bonnetjes nog van die ketting ? enig ander eigendomsbewijs ? getuigen ? nee zeker.
Chris (23-3-2013 om 14:40)
Zullen de dieven toch wel geweten hebben dat deze man gouden kettingen had, want met dit koude weer heb je de kleren tot boven toe dicht??
Piet (23-3-2013 om 11:43)
Er staan ook altijd van die 'gezellige' mensen daar op de parkeerplaats. Maar inderdaad vreemd dat ze twee nepperds terughangen om de nek. Goed voorbeeld voor hun kinderen ook, deze groeien nu al op voor galg en rad. Misschien is een baan zoeken een optie.
Niet apart (23-3-2013 om 09:03)
Ik kan me een verhaal herrinneren waarbij dit ook ongeveer zo gebeurt is in Zierikzee. Oudere dame werd door een man en vrouw naar de weg gevraagd, al pratende over de ketting heeft mw. Hem waarschijnlijk uit gedaan en laten zien en zo de ketting met een nepperd verwisseld.
Nico (23-3-2013 om 08:50)
Beetje raar verhaal hoor.man en vrouw en ook nog kinderen?!het omruilen van 2 kettingen.wrm al die moeite.de man zal wel geen sckakel van halve kilo rond zijn nek gehad hebben.misschien waren ze al nep en wil meneer nu 2 echte :)).succes
Cookie-instellingen beheren