Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Woning Nieuwerkerk verwoest door brand

Toegevoegd: 22-03-2013, 23.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWERKERK - Een woonhuis in Nieuwerkerk is vrijdagavond door een grote brand volledig verwoest. 


De brand werd rond 20.00 uur ontdekt in het huis aan de Sluisweg en werd na enige tijd opgeschaald naar een grote brand. Omdat bluswater moeilijk bereikbaar was, is er ook een waterwagen ingezet. Daarnaast zijn er ook drie tankautospuiten en een ladderwagen ter plaatse geweest.  

Volgens de brandweer kan de woning als verloren worden beschouwd. De brandweer kon wel voorkomen dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen schuur. Toen de brand uitbrak waren er geen mensen in huis.

Volgens de brandweer ontstond de brand op de begane grond en sloeg deze al snel door naar de eerste verdieping en het dak.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (24-3-2013 om 23:58)
Het huis waarin ik mijn jeugd heb doorgebracht en veel goede herinneringen aan heb. Een Scandinavische houten woning, geschonken n.a.v. de watersnoodramp in '53. Destijds behorende bij een kleine herverkaveling-boerderij. Heel veel sterkte aan de huidige bewoners!
It'sme (23-3-2013 om 11:29)
Dit is echt vreselijk, ALLES weg!!! En aan de trampoline te zien woonden er ook kinderen, voor hun is dit ook heel erg, speelgoed, kleding etc. waarschijnlijk verloren gegaan. Veel sterkte hoor!
Harmen (23-3-2013 om 11:03)
Je zal het maar meemaken, dan ben je echt alles kwijt, je hebt dan alleen nog de kleren die je aan hebt, veel sterkte voor de bewoners.
Patrick (22-3-2013 om 23:24)
Oh dit is echt erg heelveel sterkte toegewenst van patrick sandra en mika
Cookie-instellingen beheren