Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren maken film met nepvuurwapens

Toegevoegd: 23-03-2013, 14.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdagmiddag rond 14.50 uur zijn meerdere agenten in kogelwerende vesten met spoed uitgerukt naar De Tol in Goes. De politie kreeg een melding dat er daar een jongeman met een vuurwapen rondliep. 


Een verontruste voorbijganger zag aan De Tol een jongeman, met een brommerhelm op, met een vuurwapen lopen. Naast hem reed een tweede jongeman op een scooter. Bij een woning in de directe omgeving van De Tol zagen agenten een scooter staan en belden aan.

In de woning bevonden zich meerdere jongeren en film- en fotoapparatuur. De jongeren die in de woning aanwezig waren verklaarden inderdaad op een brommer te hebben rondgereden en met een (nep)vuurwapen te hebben rondgelopen. Zij waren een filmpje aan het maken. In de woning zijn twee, niet van echt te onderscheiden, nepvuurwapens in beslag genomen.

De 18-jarige bewoner van het pand, tevens eigenaar van de wapens, is aangehouden. Hij mocht vrijdagavond, met een bekeuring van 250 euro op zak, het bureau verlaten. Aan de andere jongens is door de agenten uitgelegd wat voor impact hun acteerkunsten hebben gehad op de melder. Zij zijn gewaarschuwd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MovieProps.org (26-3-2013 om 11:40)
@ john, natuurlijk maken ze echte films niet met echte wapens, ben je mal ? dat is toch veel te gevaarlijk ! ooit van special effects gehoord ? verder zal een beetje acteur niet eens opeen set mogen komen waar echte wapens zijn i.v.m.evt. schadeclaims. u weet echt niets van films. :P
B-block (26-3-2013 om 11:12)
Klein opgroeien , groot eindigen. respect !
Marco (25-3-2013 om 20:40)
Ik snap jullie echt niet hoor om gelijk mij en andere aan te vallen, als ze zo graag willen dat er geen NEP wapens bestaan dan heb ik een leuke job voor ze...LOOP ALLE SPEELGOEDZAKEN AF!!!!! Wat hebben ze daar? Messen (ook niet van echt onderscheiden) pistolen, granaten, gaat uw gang, werk ze.
Vlissinger (25-3-2013 om 10:40)
@Blabla het verschil met vroeger en nu is dat ze je voor een paar cent een (nep)vuurwapen onder je neus duwen en beroven. En ja die gasten lopen tegenwoordig, om "cool" te zijn en de wannebe gangster uit te hangen met die dingen te zwaaien.
Vlissingen (25-3-2013 om 09:45)
Haha ik vind het gewoon kunnen , hoe vroeger je begint hoe beter je word !
Koos S. (24-3-2013 om 23:38)
@Blabla: Vroeger reden we ook harder op de snelwegen omdat ze nog niet stonden te flitsen. Maar dat wil niet zeggen dat het beter was. Blijkbaar ben jij niet slim genoeg om te snappen dat je reactie gewoon erg dom is. Aan je manier van schrijven zie ik dat je zelf ook niet de slimste bent.
Cookie-instellingen beheren