Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Dode bij ongeval Biervliet

Toegevoegd: 23-03-2013, 23.30 uur - Update: 24-03-2013, 13.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Op de IJzendijkseweg tussen Biervliet en IJzendijke is zaterdagavond een 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval.  

De man raakte met zijn auto in een flauwe bocht van de weg en kwam in de sloot tot stilstand. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Bij het ongeluk waren geen andere personen betrokken.  


De brandweer is ter plaatse geweest voor assistentie. De weg is tot 01.30 uur afgesloten geweest voor het verkeer. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (26-3-2013 om 20:02)
In de eerste plaats alle nabestaanden enrom veel kracht in deze moeilijk tijd. Geplaatste berichten zouden eens beter gescreend moeten worden. wat kunnen nabestaanden en hulpverleners geraakt worden door nutteloze woorden van mensen. Denk even na voor je iets schrijft. maak iets van je leven..!!!!!!
Ad (26-3-2013 om 10:24)
Ik ben de broer van Jurgen, Niemand zal ooit weten wat er precies gebeurd is. Iemand die over strooidiensten loopt te klagen is niet bij zijn volle verstand. De hulpdiensten hebben fantastisch werk geleverd en wij zijn allemaal heel goed opgevangen, namens de familie BEDANKT.
Oude schoolvriend en collega (25-3-2013 om 15:11)
Ik zou het op prijs stellen als jullie de respectloze speculaties voor je houden. We zijn Jurgen kwijt, een geweldige man, vader en vriend. Ons verdriet hier om hoeft niet versterkt te worden door mensen die hem niet kennen en speculeren over de oorzaak. Hij is onwel geworden. Een beetje respect aub
Grace Kooiman (25-3-2013 om 13:02)
Debby en familie heel veel sterkte
Frans (25-3-2013 om 11:33)
Sterkte voor de nabestaanden. Verder moeten mensen eens stoppen met zeuren over strooien, want strooien op sneeuw heeft geen enkele zin. Voorzichtig rijden en gordel om, meer kun je niet doen.
Rijdende zoutbak (25-3-2013 om 04:48)
Heel vervelend. zag de zwaailampen ook toen ik bezig was. maar kees kun jij toveren?? Ik niet! Maar bedankt. voor mensen zoals jij staan strooidiensten 30u op hun poten.... vergeet dat niet!! Maargoed niet elke polderweg wordt direct gestrooid. eerst belangrijke doorgaande wegen
Cookie-instellingen beheren