Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Meerdere ongevallen door gladheid

Toegevoegd: 24-03-2013, 15.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Afgelopen nacht en vanochtend zijn er, voornamelijk in Zeeuws-Vlaanderen en Zuid-Beveland, meerdere ongevallen gebeurd door de gladheid. 


Afgelopen nacht rond 04.35 uur raakte aan de N61 in Hoek een auto in de berm, rond 06.50 uur raakte op de Westerscheldetunnelweg in Hoek een bus gedeeltelijk van de weg en op de Hulsterweg in Hulst reed een auto rond 07.35 uur twee verkeersborden omver. Ook botste deze auto tegen een lichtmast.  

Rond 07.30 uur reed een automobilist op de Rijksweg A58 in Kruiningen tegen de vangrail, rond 08.40 uur raakte op de Bernhardweg west in Nieuwdorp een auto in de slip en botste tegen een lichtmast, rond 09.10 uur raakte op de Rijksweg A58 bij Waarde een auto van de weg en kwam tot stilstand in de bosjes en rond 09.40 uur gleed op de Rijksweg A58 bij Kruiningen een auto van de weg.

Op de Mariekerkseweg in Grijpskerke reed rond 07.35 uur een auto tegen een lantaarnpaal. Bij geen van de ongevallen zijn gewonden gevallen. Wel was er veel materiële schade. Rijkswaterstaat waarschuwt nog steeds voor gladheid op verschillende wegen in Zeeland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (27-3-2013 om 12:25)
Jammer dat je bij dit soort berichten maar 2 soorten reacties ziet: klagen dat bij een klein beetje sneeuw de gemeentediensten niet direct overal alles schoon maken en zeuren dat mensen te hard rijden. Ongelukjes gebeuren nu eenmaal, hoe goed je ook oplet. En op walcheren wordt heel goed geruimd.
Remco (25-3-2013 om 10:19)
Ik mis de zwarte volvo nog die in het grasveldje stond op de afslag heinkenszand A58 richting middelburg . Hij probeerde aan de hoogste kant er weer uit te rijden ,en haalde het niet ... slipte op de rand en reed achteruit terug naar beneden tegen de boompjes...
Sneeuw (24-3-2013 om 21:03)
Op weg naar Ooostenrijk viel er nauwelijks moethagel in de buurt van Munchen op de weg. En wel, ja hoor de winterdienst was al op pad om te strooien. Heeftmen hier vandaag op Wlcheren ook zoiets gedaan na eerst met de sneeuwploeg op pad te zijn geweest.
Kaatje (24-3-2013 om 21:01)
Er lag om 2.00 al behoorlijk wat sneeuw,maar geen hulptroep op de weg te zien.Vind je het gek dat er dan zo vroeg ongevallen zijn gebeurt
Aad (24-3-2013 om 20:55)
Rond 4.00 uur is er bij ons ook een auto op onze auto ( in Kruispolderhaven) geknald, deze kwam vanuit Paal en is(waarschijnlijk) rood van kleur, het linker voorlicht van deze auto is behoorlijk beschadigd. Wie kent deze autobestuurder, die niets van zich heeft laten horen.
H van M (24-3-2013 om 20:03)
Weer zo'n domme reactie op het winterse weer..Ongelukken door gladheid. Ongelukken zijn niet de schuld van het weer !! Het is altijd de domme schuld van mensen die niet anticeperen en eigenwijs rondrijden als kip zonder kop.Te hard remmen, te snel sturen en te langzaam rijden. Chauffeur is schuld !
Cookie-instellingen beheren