Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gaslek ontdekt in leegstaand pand

Toegevoegd: 27-03-2013, 15.20 uur
Medwerkers van Delta hebben het lek gedicht. Medwerkers van Delta hebben het lek gedicht.
Medwerkers van Delta hebben het lek gedicht.
© Foto: Thijs Geene
Door: Veerle van Iren

KAPELLEBRUG - Gisteravond is er een gaslek ontdekt in een leegstaand pand in Kapellebrug. Een voorbijganger rook een sterke gaslucht rondom het pand en heeft de politie ingeschakeld.

De politie kwam ter plaatse en heeft de brandweer gewaarschuwd. Die is onder prioriteit 1 (dringende taak) ter plaatse gekomen. De brandweerlieden hebben metingen verricht en ontdekte een hoge gasconcentratie. Hierop is energiebedrijf Delta gewaarschuwd.

Delta heeft de gasleiding rond 01.00 uur afgesloten. De brandweer bleef hiervoor stand-by.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (28-3-2013 om 08:54)
Het waren de mannen van de Koninklijke Marechaussee die het gaslek onderkend hebben en de brandweer in hebben laten schakelen en vervolgens samen met de brandweer omstanders op afstand hebben gehouden. De politie kwam pas 2 uur later die het had druk met een andere melding.
Eric Verhoefs (27-3-2013 om 18:52)
Ik ben zelf ook bestolen van koperdiefstal geen tweede keer meer in een leegstaand pand 380 hoogspanning er op zetten zoals bij de ratten de volgende morgen hangen ze er gewoon aan De enige oplossing voor die koper dief
Voor een paar euro meer (27-3-2013 om 17:14)
Laat me raden, koperen gasleiding gejat ? dat kwam hier in de buurt al voor maar er wordt verder geen melding gemaakt over de koperdief die levensgevaarlijk bezig is en de gaspijp gewoon kapot achterlaat zonder om te kijken naar de veiligheid van anderen.
Cookie-instellingen beheren