Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Auto op z'n kop op afrit A58

Toegevoegd: 30-03-2013, 11.40 uur
Er bleek niemand bekneld te zitten. Tijdens de berging moest de afrit korte tijd worden afgesloten. Tijdens de berging moest de afrit korte tijd worden afgesloten.
Er bleek niemand bekneld te zitten.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
GOES - Op de afrit van de A58 / A256 bij Goes is zaterdagmorgen een personenauto op zijn kop in de berm beland.
 
Het ongeluk gebeurde rond 10.20 uur toen de bestuurder van de auto vanuit de richting van Bergen op Zoom de afslag bij Goes nam. In de bocht raakte het voertuig van de weg. De auto belandde net niet in het water.


Omdat werd uitgegaan van een waterongeval rukte ook de brandweer uit. Drie brandweerwagens werden ter plekke gestuurd, maar de inzittende bleek niet bekneld te zitten. De opgeroepen ambulancedienst heeft haar onderzocht, maar er werd geen ernstig letsel geconstateerd.
 
De auto moest worden geborgen door een sleepbedrijf. Rond 11.00 uur stond de auto op de bergingsauto. Tijdens de berging moest de afrit korte tijd worden afgesloten. Dit zorgde voor een kleine file.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dafje56middelburg (1-4-2013 om 17:32)
Ja deze goede man kan beter een cursus bergen gaan volgen. die auto ligt zo makkelijk dat je hem, staande op de vluchtstrook kunt lieren. En daar moeten dan twee rijstroken voor worden afgesloten. Hoe slim kun je zijn?
Vlissinger (31-3-2013 om 15:21)
@Goede lezer. Bestuurster bestaat ook niet. het is vrouwelijke bestuurder, net als vrouwelijke chauffeur. chauffeuse is ook al afgeschaft.
Goede lezer (31-3-2013 om 12:55)
Man, vrouw maakt niet uit . In de eerste regel staat duidelijk bestuurder en geen bestuurster. Toch veel sterkte voor diegene die de auto bestuurde.
Rien (31-3-2013 om 11:34)
Maar ja, de auto kan naar de sloop, ach t'was toch niet zo'n mooi model
Pol (30-3-2013 om 22:20)
Beste Tholenaar, Het was een vrouw en geen man. En had ze beter opgelet was er waarschijnlijk helemaal niets gebeurt
Kees (30-3-2013 om 21:36)
Gezien de sporen op de weg en in de berm is dit minstens derde ongeluk in een week tijd tussen alleen maar Goes en Middelburg.
Cookie-instellingen beheren