Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt Aldi Middelburg binnen

Toegevoegd: 30-03-2013, 13.28 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Grote consternatie zaterdag in Middelburg. Daar belandde een automobilist(e) met zijn/haar voertuig deels in de Aldi-supermarkt aan de Euromarkt. 
 
Het opmerkelijke ongeluk gebeurde even na het middaguur in de wijk Griffioen. Toen de bestuurder van de personenauto wilde een manoeuvre uitvoerde in een parkeervak, schoot de voorzijde van het voertuig via de stoep door de glazen pui naar binnen toe de winkel in.


Bij de gevel stonden enkele fietsen geparkeerd. De auto nam deze in zijn vaart mee en duwde deze naar binnen toe. De tweewielers raakten binnen de levensmiddelen die achter het glas waren opgesteld. Deze vielen om en al met al zorgde het voorval voor een flinke ravage.

De inzittende(n) van de auto raakten niet gewond maar de schrik zat er uiteraard goed in. Het winkelpersoneel heeft snel het gangpad naast de gevel afgezet omdat hier glas en allerlei vloeistoffen terecht waren gekomen. Klanten konden wel gewoon winkelen. Buiten is door de politie een afzetting gemaakt en een bedrijf is ingeschakeld om de pui weer te repareren. 


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eline (2-4-2013 om 12:07)
Wat als er nu wel gewonden waren geweest? Was het dan ook maar:" Ach je voet kan wel eens van de koppeling afschieten! We weten dat die mw. het niet met opzet deed. Maar ze heeft niet juist gehandeld. En waardoor kwam dat? ,..misschien speelt toch de hoge leeftijd en de matige mobiliteit een rol?
Jan (1-4-2013 om 15:10)
Lijkt me een typisch gevalletje van de voet van de koppeling laten schieten. Veel reacties van mensen die denken beter dan een ander te zijn. Wees eens realistisch. Iedereen maakt wel eens een blunder. Leven en laten leven heet dat. Stelletje gefrustreerde kinderen.
Bob (31-3-2013 om 19:07)
@mikel: die ouderen hebben voor alles waar jij gebruik van maakt gezorgd. Respect zou jou sieren!
Mozes (31-3-2013 om 17:25)
Weet je waar ik me mateloos aan erg? aan mensen die een mening hebben, zonder de feiten te kennen. en mensen die vinden dat je met dyslectie niet mag reageren. gelukkig zijn er geen gewonden, en alleen maar materiële schade.
Gitta (31-3-2013 om 17:19)
En altijd weer dat gezeur over leeftijd, invalide bla bla bla. Het kan ook JOU!! overkomen. Een foutje is vlug gemaakt en daar heeft leeftijd niets mee te maken. Hou toch eens op met die zinloze discussies.
Vivian (31-3-2013 om 16:09)
Heel jammer van mijn fiets,..met stippen fietstas.Het is inderdaad maar beter dat ze nooit meer gaat auto rijden. Gelukkig waren er geen kinderen op de stoep..die Mw. kwam uit de auto met een WANDELSTOK!
Cookie-instellingen beheren