Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine explosie in flat Middelburg

Toegevoegd: 31-03-2013, 22.23 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In een flatgebouw in Middelburg heeft zich zondagavond een kleine explosie voorgedaan.

De brandweer werd rond 21.20 uur opgeroepen nadat in de Nassaulaan een harde knal werd gehoord. Van een flatwoning bleken vervolgens enkele ruiten te zijn gesneuveld. Omdat onduidelijk was wat er precies aan de hand was werd opgeschaald naar middelbrand. Twee tankautospuiten en een ladderwagen gingen ter plekke. Ook een ambulance kwam met spoed ter plaatse.
 
De brandweer stelde na aankomst direct een onderzoek in. Al snel werd duidelijk dat er geen brand woedde. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland bestaat het vermoeden dat er een waterkoker of een ander elektrisch apparaat is ontploft, maar dat is nog niet zeker. De politie heeft de zaak van de brandweer overgenomen en wellicht dat later nog duidelijk zal worden wat de explosie heeft veroorzaakt.
 
Woningbouwvereniging Woongoed is in kennis gesteld om de ontstane schade te repareren. Of er buitenom de beschadigde ruiten nog meer schade is, is niet bekend. In de woning was niemand aanwezig en er deed zich geen persoonlijk letsel voor.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toeschouwer (1-4-2013 om 11:54)
Was duidelijk geen waterkoker... Dan word je niet afgevoerd door de popo..
Vlissingse (1-4-2013 om 10:25)
Flinke waterkoker geweest dan die enkele ruiten laat sneuvelen.
Cookie-instellingen beheren