Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Verkeersborden gestolen in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 02-04-2013, 13.15 uur
Door: Veerle van Iren
BURGH-HAAMSTEDE - In de nacht van maandag 1 april op dinsdag 2 april zijn rond 01.40 uur op de Steursweg in Burgh Haamstede vier mannen aangehouden. 


In de kofferbak van de twee auto's waar de mannen in reden lagen vijf verkeersborden. Een passant had gezien dat de mannen de borden van de palen aan het weghalen waren en had dit gemeld bij de politie. De borden waren weggenomen in de omgeving van Burgh-Haamstede.
  
De vier; afkomstig uit Rotterdam, Barendrecht en Rhoon en in de leeftijd van 18- tot 25 jaar zijn aangehouden en verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (2-4-2013 om 22:07)
Wat een stelletje loosers. Goed dat de passant de moeite heeft genomen om het te melden. Tegenwoordig is het te veel ieder voor zich.
Jan (2-4-2013 om 15:31)
Een hele goede oplossing.De uitspraak van de recher mag zijn 1000. euro per bord betalen dan eerst goed schoonmaken, en vervolgens zelf terug laten monteren onder toezicht van een politie of een dergelijke. voorgoed genezen zijn ze mogelijk!!!!!
Tom (2-4-2013 om 14:21)
Goed dat deze mannen opgepakt zijn! Verkeersborden zijn immers niet goedkoop en staan er niet voor niets.
Vlissinger (2-4-2013 om 13:54)
Goed gedaan, het staat vol onnodige borden. overal
Cookie-instellingen beheren