Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Grote hennepvangst in woning Sas van Gent

Toegevoegd: 15-03-2006, 20.54 uur
Door: Politie Zeeland

SAS VAN GENT - De politie heeft dinsdagmiddag in een woning aan de Zandstraat in Sas van Gent een grote hoeveelheid hennep in beslaggenomen met een straatwaarde van ruim 50.000 euro.

Op het moment dat de politie de woning binnentrad, waren in het pand 4 personen bezig met het knippen van toppen van hennepplanten. In totaal werd ruim 8 kg aan hennep in beslaggenomen waaronder twee volle vuilniszakken met gedroogde toppen van hennepplanten.

De bewoner is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld. De politie kwam de kwekerij op het spoor na een binnengekomen melding waarna een onderzoek werd ingesteld.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren