Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf aanhoudingen bij inval hennepkwekerij

Toegevoegd: 03-04-2013, 12.28 uur
Door: Veerle van Iren
VLISSINGEN - In een woning aan de Gerrit Rietveldstraat in Vlissingen is afgelopen zaterdagmiddag een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen die al voor een gedeelte was geknipt.


Omstreeks 15.30 uur gingen agenten de woning binnen. Op dat moment waren daar vijf personen (zonder vaste woon- of verblijfplaats) aanwezig die bezig waren met het knippen van de hennepplanten. Zij zijn ter plaatse aangehouden.

In de kwekerij werden 300 planten en 490 plantenbakken aangetroffen. De reeds geknipte toppen zaten in enkele dozen, gaat in totaal om ongeveer 19 kg. Alle planten alsmede de benodigde apparatuur zijn door een gespecialiseerd bedrijf geruimd en zullen worden vernietigd. Door een medewerker van de Delta is geconstateerd dat de stroom, die nodig was voor de kwekerij, buiten de meter om werd afgenomen.

De aangehouden personen zijn na verhoor en opmaken van proces-verbaal inmiddels weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda (5-4-2013 om 14:58)
Goed gedaan en door gaan zo,en de staffen op die rommel maar veel hoger en duurder maken,enne legaliseren helpt ook niet het is hun alleen om de poen te doen,en of het nou gekocht word door kids intresseerd ze geen bal als ze der geld maar hebben. Dus vooral oppakken die hap
John (4-4-2013 om 17:46)
De enige manier om van illegale hennepkwekerijen en de bijbehorende criminaliteit af te komen is om het legaal te maken. En ben het met GTI eens. Alcohol is een groter probleem: verslaving, gezondheid en overlast. Maar ja, dat is legaal dus keurig . Laten we nu eens stoppen zo kortzichtig te zijn.
PIeter (4-4-2013 om 17:29)
Het wil nog niet zeggen dat degene zonder vaste woon of verblijfplaats buitenlanders zijn,het zijn ook vaak landgenoten die niet gevonden willen worden door b.v. belastingdienst,incassobureaus,deurwaarders e.d.dat zijn ook de zgn spookburgers waar wij voor betalen.
Pippa (4-4-2013 om 13:44)
Persoonlijk vind ik dat er altijd zoveel gezeur is over wiet ,mijn zoon heeft een prima baan is hele dagen in touw en rookt samen met zijn vrouw die ook een verantwoorde baan heeft af en toe een joint als de kinderen op bed liggen ,ik ben de enigste die het weet en heb als oma ook eens mee gedaan!!
Dish (4-4-2013 om 10:04)
Probleem is dat justitie in Europa deze mensen de kans geeft lekker zonder woon en verblijfadres rond te lopen crimineel zijn en binnen dag met boete op zak weer rondrennen en iedereen uitlachen..Is schuld van Europa ! Dus mensen die VVD en CDA en PVDA enzo gekozen hebben, bedankt !
Katinka (4-4-2013 om 09:57)
Al die wiet-ruzie. Legaliseer en strenge controle bij verkoop..Telen in kassen dan is gelijk de winst weg en tot 25 jaar is het verboden te gebruiken of wel als je kanker ofzo hebt..Probleem is pubers in groei roken en jonge ouders met baby's ook en sperma en eicellen gaan kapot als je jong bent !
Cookie-instellingen beheren