Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon omgekomen Westkapelle

Toegevoegd: 03-04-2013, 15.00 uur - Update: 20-04-2016, 11.44 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Op een camping aan de Domineeshof in Westkapelle is woensdagmiddag een 44-jarige man uit het Duitse Schleiden om het leven gekomen. Hij was bezig met graafwerkzaamheden, toen hij onwel werd. 


Om 13:15 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er een reanimatie gaande was. De politie was snel ter plekke en nam de reanimatie over. Daarbij werd een mobiele defibrillator (AED) ingezet. Zodra een ambulance ter plaatse was heeft het ambulancepersoneel de reanimatie overgenomen.
 
Ook een traumahelikopter en de brandweer werden ingezet. Ondanks de reanimatiepogingen overleed het slachtoffer ter plekke. In eerste instantie leek er sprake te zijn van elektrocutie. Daarom heeft de afdeling Forensische Opsporing van de politie een onderzoek uitgevoerd. De officiële doodsoorzaak is nog onbekend, dat moet uit de sectie blijken.

De politie heeft geen sporen aangetroffen die erop wijzen dat de man is geëlektrocuteerd. Op de plek waar de man aan het graven was, zijn geen stroomleidingen aangetroffen. Ook is er nergens beschadigde elektrische apparatuur aangetroffen op de camping.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (3-4-2013 om 23:24)
Veel sterkte voor de nabestaanden, hulpverleners en omstanders. Ik ben zelf Electromonteur en als ik dit soort berichten lees word ik wel weer even wakker geschud. Onder spanning werken kan en mag nooit routine werk worden. Want ook met 230/400v kan het kleinste foutje een laatste fatale zijn.
Renata (3-4-2013 om 22:23)
Wat triest. Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden.
Gerard Janse (3-4-2013 om 16:51)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden, hulpverleners en omstander's
Wilbrink (3-4-2013 om 16:00)
Vreselijk wat een ongeluk ik wens de nabestaande heel veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren