Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

TBS twee jaar verlengd voor ontuchtpleger

Toegevoegd: 08-04-2013, 16.13 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vandaag de tbs met dwangverpleging, die een 69-jarige Vlissinger in 2011 werd opgelegd, met twee jaar verlengd. Dit geheel volgens de wens van de Vlissinger die tijdens de behandeling van de verlenging duidelijk maakte dat de inrichting waar hij verblijft hem wel beviel en dat het beter was voor zowel hem als voor de maatschappij dat hij daar nog wat langer zou blijven.


Destijds werd de man veroordeeld voor en seksueel binnendringen bij drie van zijn kleinkinderen die toen nog geen twaalf jaar waren en ontucht plus meerdere malen gemeenschap met zijn dochter. Uit dat misbruik werd zelfs een dochter geboren.

Het seksueel misbruik met één van zijn kleinkinderen vond plaats in de jaren vanaf 1991 tot en met 1993 en bestonden voornamelijk uit orale seks en het intiem betasten. Toen dat uitkwam, beloofde hij beterschap en bleef het enkele jaren rustig. Daarna vergreep hij zich opnieuw aan twee andere kleinkinderen. Dat hij zijn eigen dochter zwanger had gemaakt ontdekte hij pas toen zij moest bevallen en zijn echtgenote hem toebeet dat het kind van hem was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (9-4-2013 om 13:39)
Prima, weer 2 rustige jaren. dat praatje van dat het daar wel naar zijn zin is, is totale onzin. dat is een poging zich er uit te praten. vasthouden dat spul.
Cookie-instellingen beheren