Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 77 km

Auto op z'n kant na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 10-04-2013, 14.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vanochtend een auto op zijn kant terecht gekomen na een ongeluk op de President Rooseveltlaan.

Het voertuig kwam rond 11.55 uur door nog onbekende oorzaak in botsing met een andere personenauto. De brandweer werd opgeroepen, maar niemand bleek bekneld te zitten. In de auto die op z'n kant belandde, zaten ook twee hondjes.
 
De ambulancedienst kwam ter plekke en heeft de betrokkenen onderzocht. Niemand bleek ernstig gewond te zijn geraakt. De weg was enige tijd afgesloten.

Foto's



Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (11-4-2013 om 13:35)
Het ongeluk was net gebeurdt was er als een van de eerste bij samen met een man op de scooter.Wat mij verbaasde dat niemand wou helpen.Heb samen met de man de deur open gehouden zodat de vrouw eruit kon klimmen.Toen ben ik gegaan.
Stella (11-4-2013 om 13:35)
Op de laatste foto is te zien dat het met de hondjes ok is. en waarom moet er een schuldige aangewezen worde (in dit geval de hondjes) en Loes, ik hoop dat je je zelf eens minder perfect voor doet..
Bianca (11-4-2013 om 10:50)
De hondjes zijn oke gelukkig! Ze zijn op die weg bezig,en er staat een container die daar heel onhandig staat !Het is dan ook een gevaarlijke situatie dus opletten daar......
Adri (10-4-2013 om 20:37)
Op dat stuk weg met de auto op z'n zijkant ????..... Hoe is dit toch mogelijk, als 't bij autorijden zouden blijven, ipv andere zaken te doen in de auto!!
A (10-4-2013 om 19:34)
Het is vervelend.. Maar zou het ook niet kunnen zijn dat die hondjes de oorzaak zijn van het ongeval??? Lopen LOS door de auto bestuurder afgeleid en veroozaakt daardoor een ongeluk... Hinden horen in een kennel in de kofferbak te zitten en niet los door de auto heen huppelen
Loes (10-4-2013 om 17:38)
Hoe krijg je het voorelkaar om in botsing te komen?
Cookie-instellingen beheren