Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 292 km

Man aangehouden na negeren stopteken

Toegevoegd: 11-04-2013, 14.38 uur
Door: Veerle van Iren
VLISSINGEN - Een 26-jarige Vlissinger is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden omdat hij een stopteken genegeerd had.


Surveillerende agenten wilden de auto waarin de Vlissinger reed rond 02:30 uur controleren. De agenten gaven de auto een stopteken, maar in plaats van dat de bestuurder stopte, ging hij er als een speer vandoor en reed hierbij door het rode verkeerslicht. Na een korte achtervolging stopte de auto in de dr. Gallandatstraat in Vlissingen. De 26-jarige bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Waarom hij niet stopte is niet duidelijk geworden.

De Vlissinger heeft een blaastest af moeten leggen en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij blies 420 ug/l, dat houdt in dat hij ruim vier keer teveel gedronken had voor een beginnend bestuurder. De agenten hebben het rijbewijs van de man daarom ingenomen. De officier van justitie zal beslissen over wat er verder met het rijbewijs gebeurt.

Omdat de man tijdens de achtervolging diverse stoepranden had geraakt met zijn auto, ging de voorband van zijn voertuig kapot en kon de auto niet verder rijden. De auto is door een takelbedrijf weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (12-4-2013 om 14:01)
Rijden met alcohol is even slecht als het rijden met medicijnen. In Nederland rijden veel mensen met medicatie die dit niet opgeven bij het CBR. Die zijn dus net zo goed fout. De taxi kosten zijn achterlijk hoog in Nederland. Ik ben in duitsland 45 km met de taxi geweest voor nog geen 25 euro.
Bramd (11-4-2013 om 23:11)
Niet duidelijk waarom hij niet gestopt was?? had gewoon teveel gedronken en dacht wel te kunnen ontsnappen de sukkel !
MotoRob (11-4-2013 om 17:42)
Stoepranden geraakt........... wat een sukkel, mensen die nuchter zijn rijden er netjes langs, het is niet voor niets dat het verboden is om met (teveel) drank op te rijden.
Loes (11-4-2013 om 15:38)
Kan alleen maar zeggen..."sukkel"zuipen en dan als een stommeling rijden
Cookie-instellingen beheren