Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

HVZeeland.nl ontvangt tweemiljoenste bezoeker

Toegevoegd: 16-03-2006, 15.10 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl

MIDDELBURG - Deze website heeft vandaag om 15:09 uur zijn tweemiljoenste bezoeker mogen ontvangen. De site werd in oktober 2003 opgestart en ontvangt nu, nog geen tweeëneenhalf jaar later, dagelijks ongeveer vijfduizend be-zoekers. Gisteren behaalden wij overigens ook al een bezoekersrecord: ruim 9.500 bezoekers op één dag!

Na het behalen van deze mijlpalen willen wij alle mensen die zich in de afgelopen jaren hebben ingezet voor onze site heel hartelijk bedanken. Zonder de hulp van tal van fotografen, cameramensen, tipgevers en 'deskundigen' zou onze website nooit zo compleet zijn geworden als dat hij nu is.

Wij hopen u nog lange tijd dagelijks van nieuws, foto's en video's te mogen voorzien. Laten we echter ook het achtergrondgedeelte van onze site niet vergeten. Nog niet alle informatie die wij online willen hebben staat online, maar met de huidige pagina's binnen onze site brengen wij een schat aan informatie over de diverse hulpdiensten in Zeeland.

Wilt u de mensen achter HVZeeland.nl eens in het echt ontmoeten? Dat kan tijdens het evenement Rescue Vlissingen 2006 op 16 augustus aanstaande. Wij zullen onze site dan promoten door middel van een standje op deze hulpdienstendag. Tot dan?!


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren