Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk Westerscheldetunnelweg

Toegevoegd: 12-04-2013, 17.15 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een ongeluk op de afrit van de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Hoek is vanmiddag iemand gewond geraakt. 
 
Een automobilist nam rond 15.55 uur de afrit vanuit de Westerscheldetunnel en wilde richting Terneuzen rijden. De auto vloog uit de bocht en ramde een lantaarnpaal. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. 
 
Er bleek niemand bekneld te zitten. De ambulancedienst heeft de inzittende onderzocht. De lantaarnpaal knakte om en zal gerepareerd moeten worden. 

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Syber (13-4-2013 om 18:16)
Laat die hardrijder lekker zelf al de kosten betalen! Voor het zelfde geld knalt ie op een ander, met alle gevolgen van dien!
Jaap van Sien (13-4-2013 om 16:12)
Vanmiddag zag ik minstens 7 motoragenten met zwaailichten de ZLM tour begeleiden. Hoeveel agenten zouden er rondom het hele parcours wel zijn ingezet. Dat vind ik veel absurder dan een inzet bij een ongeval waarbij elke seconde kan tellen.
RA (13-4-2013 om 11:49)
Als je niet weet waar de betreffende voertuigen voor bestemd zijn en niet weet wat voor materiaal ze bij hebben plaats dan geen reactie. Liever een auto te veel dan dat het een mensenleven kost.
Zinloos (12-4-2013 om 19:27)
Kijk dit zien we wel vaker, een heel leger hulpverleners terwijl dit zeker niet nodig is!! Slechte melding of verkeerde inschatting van de centralist?? Denk dat we het geld beter kunnen gebruiken!!
Cookie-instellingen beheren