Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk Westerscheldetunnelweg

Toegevoegd: 12-04-2013, 17.15 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een ongeluk op de afrit van de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Hoek is vanmiddag iemand gewond geraakt. 
 
Een automobilist nam rond 15.55 uur de afrit vanuit de Westerscheldetunnel en wilde richting Terneuzen rijden. De auto vloog uit de bocht en ramde een lantaarnpaal. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. 
 
Er bleek niemand bekneld te zitten. De ambulancedienst heeft de inzittende onderzocht. De lantaarnpaal knakte om en zal gerepareerd moeten worden. 

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (14-4-2013 om 11:56)
Dit is een heel verraderlijke bocht, aan de andere kant ligt er nog zo een, er staan geen waarschuwingsborden o.i.d. Je komt van de afrit met 100 km/uur en dan zo'n bocht waar 50 km/uur al snel is.
PIeter (14-4-2013 om 11:19)
@Zinloos het is ook nooit goed,maar misschien is het een goed idee dat jij als centralist gaat solliciteren,kijken wat er dan zal gebeuren.Wees blij dat er goed geanticipeerd wordt op een melding.
Hard nodig (13-4-2013 om 22:27)
Zou het misschien aan de melder van het ongeval kunnen liggen?? en "zinloos" zien hoe je er over denkt als je zelf iets hebt en ze sturen de bakker langs....
D (13-4-2013 om 22:04)
Lantaarnpaal eruit. waarom staan die dingen eigenlijk veelal in de buitenbocht. Zet hem in de binnenbocht, dan is die schade er in ieder geval niet als je de bocht uit schuift.
Mozes (13-4-2013 om 19:35)
@[email protected] je opmerking is ook zinloos. misschien een baantje voor jou, dat je vanuit je kantoor kan inschatten hoe de situatie ter plekke is. nou mocht het jou eens overkomen, dan sturen we eerst een vrijwilliger om eens te kijken of er echt wel iemand moet komen.
Antonio (13-4-2013 om 19:32)
@Zinloos, U heeft er verstand van? Volgens u ook zeker veroorzaakt door -Bellen achter het stuur? -Te hard gereden? - aan de radio rommelen? - Jonge bestuurders? Ga eerst eens achter de feiten aan voor je wat uitbraakt. BAH!
Cookie-instellingen beheren