Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vechtersbazen opgepakt in Goes

Toegevoegd: 13-04-2013, 10.20 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zaterdag in Goes twee mannen aangehouden nadat zich kort daarvoor een handgemeen had voorgedaan.


De twee werden even na middernacht opgepakt in de Pyntorenstraat. De verdachten zijn een 27-jarige man uit 's-Gravenpolder en een 28-jarige man uit Goes. De 27-jarige man zou op de Grote Markt tijdens een handgemeen een 31-jarige man uit Goes geslagen hebben.

Agenten troffen de 27-jarige kort daarop samen met de 28-jarige man aan in de Pyntorenstraat. De 27-jarige had geen ID-kaart bij zich en werd daarom aangehouden. De man verzette zich hevig tegen zijn aanhouding.

Zijn 28-jarige metgezel was het niet eens met de gang van zaken en moest door enkele andere agenten op afstand worden gehouden. Eén van de agenten werd door hem in het gezicht geslagen. Ook de 28-jarige man werd daarop na het nodige verzet en na het gebruik van pepperspray aangehouden.

Op het politiebureau in Goes zocht de 27-jarige man nogmaals de confrontatie en viel één van de agenten aan. De agent liep hierbij een gekneusde pols op. De 27-jarige hield er een bloedneus aan over. Beide mannen zijn overgebracht naar Torentijd waar zij gehoord zullen worden over de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (16-4-2013 om 11:34)
@ marco @ piet, Mensen die net als jullie altijd een mening klaar hebben zijn zelf vaak niet zuiver op de graad. Eerst constateren en dan nadenken alvorens je je mening zomaar neer kotst. Want elke situatie is anders. Daarnaast zijn jullie na graziano pelle de ideale schoonzonen? Zonder fouten toch?
Zelle (14-4-2013 om 18:43)
Grappig hoe mensen er altijd automatisch vanuit gaan dat de verdachte ook daadwerkelijk schuldig zijn aan dingen. Dacht toch echt dat de rechter daar over ging. Wie weet hebben de agenten wel verkeerd gehandeld en doen de verdachte daarvan aangifte en krijgen ze gelijk in de rechtbank? Who knows...
Piet (14-4-2013 om 09:59)
Opsluiten voor minstens een week en vergeten waar ze zitten.. Dit soort figuren horen niet in de maatschappij thuis.
Marco (14-4-2013 om 02:06)
Wat 'n jankers, Toon respect, en je krijgt respect. Dit soort, keihard aanpakken, voorbeeld voor de volgenden ! Loosers, jaartje afzondering is te weinig.
Jan (13-4-2013 om 11:47)
Ik zie ze vaak zaterdagavond bezig. Is altijd het zelfde met die gefrustreerde agenten. Hoe kun je respect krijgen, als je zaken wekelijks uit de hand laat lopen. En dan het buitensporige geweld tijdens aanhoudingen is ook een teken de zaak niet onder controle te hebben.
Cookie-instellingen beheren