Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
90 files van totaal 344 km

Hennepkwekerij in woning Vlissingen

Toegevoegd: 17-04-2013, 14.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdag is in een woning in de Schaepmanstraat in Vlissingen door de politie een hennepkwekerij aangetroffen.


De in werking zijnde kwekerij omvatte 67 planten. De kwekerij is ontmanteld en vernietigd.

Een 51-jarige man is aangehouden en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (18-4-2013 om 16:22)
Wiet moet legaal woorden ik gebruik zelf ook voor me spieren was negen toen ik kon loppen weet je wat ze moeten doen is met hun zelf beginne met hun geld zakken darrom blowen mense kneter veel wij als blowen en hierlekse mensen heb dit nodig laat ons in onsen waarden
Jos (18-4-2013 om 08:56)
Er zullen wel meerdere kwekerijen zijn in Vlissingen. Loop eens rond in je buurt en je ruikt ze van ver ! De flat aan de Bloemenlaan /pres. Rooseveltlaan ruikt ook altijd zo lekker als je er langst loopt haha
Erik (18-4-2013 om 08:12)
@Kees...wat een botte opmerking. Ik praat het niet goed hoor, maar mensen worden toch gedwongen om een extra centje te verdienen met alle bezuinigingen door die Mafia bende uit Den Haag? Gij zult niet stelen, de regering duld geen concurentie.
Marco (17-4-2013 om 21:58)
Mensen hebben het moeilijk dan doen ze zulke dingen....en als er stroom was afgetapt had het er wel gestaan dus heeft netjes zijn stroom betaald dus er ook geen brand kon ontstaan.Zelf hele dagen aan de harddrugs zoals alcohol..DAT ZOUDEN ZE MOETEN AFSCHAFFEN.Kijk hoeveel coma zuipers er zijn.
Kees (17-4-2013 om 14:47)
Mooi werk, weg ermee!
Cookie-instellingen beheren