Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in het midden buien. Morgen in het zuiden buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drietal opgepakt voor stroperij

Toegevoegd: 17-04-2013, 14.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUWERKERK - Afgelopen zondag rond 16.30 uur heeft de politie drie personen aangehouden op de Beijersewegweg in Ouwerkerk. Zij worden verdacht van stroperij.

Eerder die zondag kwam bij de politie de melding binnen dat drie mannen op de Baalpapenweg in Ouwerkerk op eenden schoten.

De drie zijn 17, 21 en 23 jaar oud en afkomstig uit Rozenburg, Zierikzee en de gemeente Schouwen-Duiveland


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (18-4-2013 om 16:34)
Wat een gajes, zo op klaarlichte dag gaan schieten op weerlozen dieren. Mooi dat mensen zich de moeite hebben genomen om het het te melden! Zwaar straffen dat tuig.
Bertus (17-4-2013 om 17:28)
Ja ja,een beetje illegaal met vuurwapens lopen schieten in het openbaar heet dan "stropen". heb maar weer medelijden met de overtreders hoor. de arme zielige criminelen. geef ze maar een bonus toe of zo.
Piet (17-4-2013 om 14:52)
Met wat schoten ze dan? Een vuurwapen? In ieder geval mooi dat ze opgepakt zijn.
Cookie-instellingen beheren