Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 219 km

Ernstig ongeluk in Zaamslag

Toegevoegd: 17-04-2013, 15.52 uur - Update: 17-04-2013, 21.17 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Een automobiliste is vandaag in Zaamslag doorgereden na een ernstig ongeluk met een fietser. 

De fietser en de auto kwamen rond 14.35 uur met elkaar in botsing op de Eendragtweg. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter gewaarschuwd. Het traumateam werd uiteindelijk niet meer ingezet. 


Het slachtoffer, een 57-jarige man uit de gemeente Stekene (België), liep ernstige verwondingen op. De fietser had onder meer hoofdletsel. De gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd. 

Rond 15.30 uur meldde zich op het politiebureau in Terneuzen een 21-jarige vrouw uit Vlissingen. Ze vertelde dat ze de wielrenner had aangereden en direct was doorgereden. Ze had haar auto geparkeerd op de Bastionstraat in Terneuzen. Van haar is een verklaring opgenomen. Uit een blaastest bleek dat ze geen alcohol had gedronken. De auto is door een takelbedrijf opgehaald.

De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (17-4-2013 om 20:59)
Fietser bij deze heel veel beterschap!!
Jac (17-4-2013 om 20:45)
Altijd sneu als zoiets gebeurd. Maar sommige racefietsers maken het er soms zelf naar, ze denken dat heel de weg van hun is. Ik praat hier in algemene zin en zeg niet dat het hier het geval was. Door rijden na ongeval kan natuurlijk nooit, hoe haal je het in je kop....
Engeltje (17-4-2013 om 20:23)
Niet oordelen als je niet weet wat er gebeurt is.Oordelen daar staan wij klaar mee
Adje (17-4-2013 om 20:15)
Aller eerste sterkte aan de fietser. Aangereden en gewoon achtergelaten dat mag niet. De bestuurster en 21 jarige vrouw uit Vlissingen heeft haar eigen gemeld bij de politie bureau in Terneuzen ongeveer en uur na de ongeluk. Ik hoop dat zij wat duidelijkheid op de zaak. De vrouw had niet gedronken.
Max (17-4-2013 om 19:56)
Ik mag daar graag fietsen maar het zou daar een 60 km weg moeten zijn maar ik heb de indruk dat men daar 160 km leest. Er wordt daar onder de zeedijk onbeschoft hard gereden. En op werkdagen ga ik tussen 4 en 5 uur aan de zee kant rijden want dan ben je je leven daar niet zeker.
Wout (17-4-2013 om 19:20)
@fred, Jij bent de eerste die meteen alle wiellertoeristen over 1 kam scheert. Wat een niveau! Onder alle weggebruikerszitten mensen zitten die beter op een afgesloten weg zitten. Vaak is het onbegrip, onwetendheid en vooroordeel wat jouw soort mening voedt. Zinloze reactie op een triest voorval.
Cookie-instellingen beheren