Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk in Zaamslag

Toegevoegd: 17-04-2013, 15.52 uur - Update: 17-04-2013, 21.17 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Een automobiliste is vandaag in Zaamslag doorgereden na een ernstig ongeluk met een fietser. 

De fietser en de auto kwamen rond 14.35 uur met elkaar in botsing op de Eendragtweg. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter gewaarschuwd. Het traumateam werd uiteindelijk niet meer ingezet. 


Het slachtoffer, een 57-jarige man uit de gemeente Stekene (België), liep ernstige verwondingen op. De fietser had onder meer hoofdletsel. De gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd. 

Rond 15.30 uur meldde zich op het politiebureau in Terneuzen een 21-jarige vrouw uit Vlissingen. Ze vertelde dat ze de wielrenner had aangereden en direct was doorgereden. Ze had haar auto geparkeerd op de Bastionstraat in Terneuzen. Van haar is een verklaring opgenomen. Uit een blaastest bleek dat ze geen alcohol had gedronken. De auto is door een takelbedrijf opgehaald.

De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (17-4-2013 om 17:43)
De fietser mag blij zijn dat ie het overleefd heeft.! Als je ziet met welke idiote snelheden daar gereden worden!!! Heel veel sterkte!
Boterblommeken (17-4-2013 om 17:23)
Er wordt zo hard gescheurd onder die dijk. Ze duwen in je kont als je niet harder wilt rijden. En passeren! Met al die bochten is dat levensgevaarlijk. Misschien is de automobilist van schrik doorgereden. Paniek? Hopelijk redt de fietser het.
Fred (17-4-2013 om 16:08)
Triest voor beide partijen , en... doorrijden kan dus helemaal niet, nooit dus.Let wel coureurs kijken meestal niet verder dan hun voorwiel , dagelikse plaag in de polders
Cookie-instellingen beheren