Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Ernstig ongeluk in Zaamslag

Toegevoegd: 17-04-2013, 15.52 uur - Update: 17-04-2013, 21.17 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Een automobiliste is vandaag in Zaamslag doorgereden na een ernstig ongeluk met een fietser. 

De fietser en de auto kwamen rond 14.35 uur met elkaar in botsing op de Eendragtweg. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter gewaarschuwd. Het traumateam werd uiteindelijk niet meer ingezet. 

Het slachtoffer, een 57-jarige man uit de gemeente Stekene (België), liep ernstige verwondingen op. De fietser had onder meer hoofdletsel. De gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd. 

Rond 15.30 uur meldde zich op het politiebureau in Terneuzen een 21-jarige vrouw uit Vlissingen. Ze vertelde dat ze de wielrenner had aangereden en direct was doorgereden. Ze had haar auto geparkeerd op de Bastionstraat in Terneuzen. Van haar is een verklaring opgenomen. Uit een blaastest bleek dat ze geen alcohol had gedronken. De auto is door een takelbedrijf opgehaald.

De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Engeltje (20-4-2013 om 22:50)
Ik zeg nogmaals dat het erg is wat daar is gebeurt maar van te hard is geen sprake dus wie het daar over heeft moet beter leren lezen. En niet vergeten hoe zou je zelf reageren laat ieder in zijn waarde en oordeel niet te hard over een ander als je niet weet wat er is gebeurt, Sterkte voor beide!!
Sjors (19-4-2013 om 13:31)
Zo je hoeft niet goed te kunnen mikken om die fietser te raken daar op die weg. Maar aan de andere kant was er hier van het weekend ook zo geconcentreerd was dat hij tegen een dichte slagboom opknalde.
Remco (19-4-2013 om 08:47)
Tuurlijk rijden er aso's rond zowel op de fiets , als in auto's. klaar. Ik ben er niet bij geweest maar die fietser is toch niet expres aangereden ? Dus het blijft een ongeval en er zal wel iemand iets niet precies goed gedaan hebben. Maar wat hebben we aan al dat speculeren?
Barthvos (19-4-2013 om 03:58)
Wat een schandalig gedrag van deze automobilist. Omdat ze is doorgereden kan de politie slechts de helft van het ongeluk onderzoeken. Als ze daar gelijk gestopt was zou het onderzoek veel beter gedaan kunnen worden. Ik hoop dat rechter die haar veroordeelt hier in haar nadeel rekening mee houdt.
R (18-4-2013 om 18:49)
Is er iemand bij die dit heeft gezien of precies weet wat er is gebeurd? Waarom al deze dwaze opmerkingen,zowel de heren coureurs als de auto bestuurders zijn heel vaak fout bezig. Ik zie ze vaak bezig
Alfred (18-4-2013 om 16:25)
Ik sluit mij helemaal aan bij Polderbewoner; ik wijk geen cm voor die gasten, doen ze zelf ook niet. En het is nogal makkelijk klagen over die weg, ga lekker aan de andere kant van die dijk fietsen, dat fietspad ligt er ook niet voor niets !!