Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgepakt na diefstal met geweld

Toegevoegd: 20-04-2013, 11.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRABBENDIJKE - De politie heeft vrijdagmiddag een 52-jarige vrouw uit Kruiningen aangehouden. Zij wordt verdacht van een diefstal met geweld op een 82-jarige vrouw uit Krabbendijke eerder op de dag. 

Een buurtbewoner trof de 82-jarige vrouw in haar woning aan. Naar aanleiding van haar roep om hulp werd door iemand in de buurt 112 gebeld. De politie en hulpverlening zijn vervolgens naar het huis van de 82-jarige vrouw gegaan en troffen haar daar gewond aan. 


De verdachte, 52-jarige vrouw belde bij de woning van de oudere vrouw aan en drong met geweld haar woning binnen. Daarbij raakte de oudere vrouw gewond. Op dit moment is niet bekend of de verdachte ook iets meegenomen heeft. De verdachte vrouw is door de 82-jarige vrouw herkend. Daardoor kon zij de politie een goed signalement geven. 

Op basis van het signalement dat het slachtoffer gaf én buurtonderzoek kon de verdachte 52-jarige vrouw buiten heterdaad in haar eigen woning in Kruiningen worden aangehouden. De vrouw is voorgeleid en zit vast. Ze wordt diefstal met geweld ten laste gelegd. 

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Ze heeft behoorlijke verwondingen maar maakt het naar omstandigheden goed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrian Irvine (20-4-2013 om 15:10)
Op klaarlichte dag. Veel sterkte aan de vrouw en familie. Ik hoop dat als deze vrouw voorkomt en passende straf van de rechter wordt toegepast maar ja dit is nederland en van zwaar gestraft is er nooit spraak van.
Overval (20-4-2013 om 12:05)
Dit is toch gewoon een brute woningoverval?
Cookie-instellingen beheren