Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval A58

Toegevoegd: 20-04-2013, 17.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van 's-Heer Arendskerke is zaterdagmiddag een 83-jarige man uit Goes gewond geraakt. 


Het eenzijdige ongeval vond rond 15.30 uur plaats op de Rijksweg in de richting van Vlissingen ter hoogte van het Total benzinestation. De man haalde een auto in en raakte aan de linkerkant in de berm. Na een stuurcorrectie raakte zijn auto in de slip waardoor hij aan de rechterzijde in de sloot belandde.  

De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto bevrijd. De man is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hij heeft vermoedelijk een hersenschudding en een hoofdwond. Een bergingsbedrijf heeft auto weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren