Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen branden Oosterland

Toegevoegd: 21-04-2013, 17.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTERLAND - De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de branden die de afgelopen tijd in Oosterland hebben plaatsvonden. Ook zondagmorgen vroeg vonden er weer brandjes plaats.


Omstreeks 05.00 uur werd melding gedaan dat aan de Steengrachtstraat drie schuurtjes in brand stonden. Eén schuurtje ging geheel in vlammen op, de twee andere raakten beschadigd. De brandjes zijn door de brandweer geblust. 

Tijdens het onderzoek naar de oorzaak van deze branden ziet de politie dat de branden veel overeenkomsten met elkaar hebben. Het vermoeden bestaat dan ook dat tussen deze schuurbrandjes en eerdere branden in Oosterland een verband bestaat. 

Het extra survileren van de politie heeft op dit moment nog niet geleid tot aanhouding van de dader. Vandaar vraag de politie getuigen die iets weten over de branden van de afgelopen tijd contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob roos (22-4-2013 om 20:33)
Als ze maar snel gepakt worden dit word natuurlijk een langdurige zaak met die pyromaan.
Jan (22-4-2013 om 07:55)
Kun je lang wachten, die kraaien verraden elkaar niet