Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Zwaargewonde na brand verzorgingstehuis

Toegevoegd: 22-04-2013, 02.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een brand in een verzorgingstehuis in Vlissingen is maandag net na middernacht iemand zwaargewond geraakt. 

Rond 00.40 uur werd de brand ontdekt in het verzorgingstehuis aan het Stadhuisplein. De brandweer is met spoed ter plaatse gegaan. Het bleek om een kleine brand te gaan. Bij de brand is een persoon gewond geraakt.

Twee ambulances en de traumahelikopter zijn ter plaatse geweest om hulp te verlenen. De helikopter is geland op het Badstrand. Het slachtoffer is vervolgens met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis in Antwerpen gebracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T is wat (22-4-2013 om 16:33)
Hoe kregen ze het slachtoffer op het badstrand? Met de ambulance? Jammer dat zo'n ding niet overal kan landen.. Sterkte voor de persoon en de familie.
R (22-4-2013 om 13:32)
Hopende dat met die heer/mevrouw alles goed komt.