Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Scooterrijder zwaargewond Nieuwdorp

Toegevoegd: 23-04-2013, 16.14 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Bij een ongeluk op de Europaweg Noord in Nieuwdorp is vanmiddag iemand zwaargewond geraakt.
 
Het ongeluk gebeurde rond 14.15 uur op de Europaweg Noord. Tijdens het afslaan raakte een vrachtwagen een scooterrijder die over het (brom)fietspad reed. De scooterrijder kwam ongelukkig ten val en al snel werd een traumahelikopter opgeroepen. Deze hoefde uiteindelijk niet meer ter plekke te komen.
 
De gewonde is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over de aard van zijn letsel is niets bekend. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeanne (24-4-2013 om 11:50)
Sterkte voor deze jongeman, en de vrachtwagenchauffeur ze zijn idd de zwakkeren in het verkeer, maar gedragen zich daar niet naar, ben zelf chauffeur op een taxibusje en maak situatie mee die dankzij het alert zijn van mede chauffeurs niet verkeerd aflopen, en dan krijg je als dank een middenvinger
Marjoke (24-4-2013 om 11:35)
Allereerst sterkte voor ALLE betrokkenen. Fietses, bromfietsers en scooterrijders moeten veel beter opletten en zich niet vogelvrij gedragen.... Geen lelijke gezichten naar de vrachtwagenchauffeur, weet men wel hoe moeilijk zicht men heeft vanuit de cabine, daar kunnen geen miljoen spiegels tegenop
Walker (24-4-2013 om 07:48)
Dat brommerrijders een zwakkere verkeersdeelnemer is is waar, maar laten ze zich er naar gedragen ook.Er zijn er bij die racen als courreurs over het fietspad. Toch beterschap voor de brommerrrijder en sterkte voor de chauffeur.
Daantje (23-4-2013 om 18:04)
Het is erg naar voor die scooterrijder hopelijk hersteldt hij volledig sterkte voor de chauffeur dit doe er ook niet om die scooters daar komen soms met 95 km/h aanzetten daar kun je eenmaal niet tegen spiegelen weer een waarschuwing voor iedereen het kan snel misgaan!!!!!!!
Adje (23-4-2013 om 17:32)
Ben zelf langs de plaats van de ongeluk na werktijd. Veel sterkte aan de bromfietser.
K (23-4-2013 om 16:57)
Mensen houd toch uw ogen open voor de bromfietspaden een brommer rijder is een stuk zwakker en heeft mindere remmen als auto/ vrachtauto. revalidatie(uit eigen ervaring) duurt jaren als het al ooit helemaal goedkomt jullie rijden jongeren levenslang hehandicapt dus let aub ook op bromfietsen
Cookie-instellingen beheren