Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Chemische stof lekt na ongeluk

Toegevoegd: 24-04-2013, 12.30 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - In Sas van Gent is vanochtend een lekkage ontstaan toen een vrachtwagen tegen een stellage met chemische middelen reed.

Het ongeluk gebeurde rond 10.45 uur op het terrein van een ijzer- en staalgieterij aan de Westkade (N252). Niemand raakte gewond. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland onstond wel een kleine lekkage. Deze was voor de brandweer echter lastig te bereiken. De situatie was volgens de woordvoerder echter niet gevaarlijk en de vrijkomende stof kon 'gewoon' uitdampen.

De brandweer riep twee blusvoertuigen, een hulpverleningsvoertuig, een schuimblusvoertuig en een gaspakkenteam op. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren