Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Ernstig ongeluk Postweg Kapelle

Toegevoegd: 24-04-2013, 19.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KAPELLE - Op de Postweg bij Kapelle is woensdag aan het einde van de middag een ernstig verkeersongeluk gebeurd. 
 
Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur ter hoogte van de kruising Postweg - Noordweg - Vroonlandseweg - Spaartweg. Vermoedelijk kwamen twee fietsers met elkaar in botsing.


Bij de botsing waren vermoedelijk een ligfietser en een persoon op een elektrische fiets betrokken. Eén van hen is met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld. Vanwege de aanrijding was het fietspad enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dafjemiddelburg (28-4-2013 om 00:54)
Ligfietsen moeten ze direct verbieden. en de elektrische fietsen moeten zo worden afgesteld dat ze ook echt niet boven de 25 km/u kunnen komen. er zijn vooral oudere mensen die veel harder rijden en dit ding absoluut niet onder controle kunnen houden als er iets gebeurd.
Mayke (25-4-2013 om 21:56)
Deze ligfietser is mij 300 meter voor het ongeluk gepasseerd en ik kan jullie zeggen dat deze man absoluut niet te hard reed, maar in een normaal tempo. Dus Flip en Chris, niet oordelen over iemand die je niet hebt zien rijden zou ik zeggen. Heel veel sterkte gewenst voor beide fietsers!
Flip (25-4-2013 om 12:37)
Ligfietsers zijn een gevaar in het verkeer. ze gaan veel te snel en je ziet ze slecht aankomen. die krengen gaan soms harder dan een scooter mag rijden, en daar ben je verplicht een helm te dragen, er zou een snelheidslimiet voor fietsen moeten komen. zeker ook voor die wielrenners.
Cris (24-4-2013 om 19:59)
Sterkte voor de ernstig gewonde het spijt me erg te zeggen de ligfiets is slecht zichtbaar zeker in een bocht en elektrische fiets? moeten beiden streng verboden worden op de weg want het zijn beiden gevaren op de weg en niet meer kunnen fietsen?dan houd het op maar geen e -bikes of helmplicht
Cookie-instellingen beheren