Weerbericht:
Vandaag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 48 km

Fietser zwaargewond in Terneuzen

Toegevoegd: 25-04-2013, 18.13 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een aanrijding op de Beneluxweg in Terneuzen is vanmiddag een fietser zwaargewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur. De fietser werd aangereden door een personenauto. Het slachtoffer kwam ten val en liep een flinke hoofdwond op. De ambulancedienst riep de hulp in van de traumahelikopter, maar deze kwam uiteindelijk niet meer ter plekke. De fietser is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plekke een onderzoek gestart om de exacte toedracht van de aanrijding te achterhalen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hvzeelandvolger (27-4-2013 om 13:24)
We hebben het hier toch niet over de politie! Ook namens mij veel sterkte voor het slachtoffer en de familie
Gerrit van den ende (26-4-2013 om 07:27)
Goedemorgen ik wil eens een reactie geven op de politie ik zie ze dikwijls zonder reflecterende kleding lopen ik dacht dat veiligheid voor je zelf eerste eis was
DIVER (25-4-2013 om 19:12)
Sterkte voor het slachtoffer en familie, dat zag er niet goed uit. We hopen dat hij weer de oude mag worden na zo'n klap!
Cookie-instellingen beheren