Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Verdachte in vrijheid gesteld na bedreiging

Toegevoegd: 26-04-2013, 15.33 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - De 17-jarige jongen uit de gemeente Sluis die gisteren werd aangehouden wegens bedreiging van twee leeftijdgenoten, is vanmiddag na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Aan het begin van donderdagavond werd hij aangehouden en in verzekering gesteld, omdat hij twee leeftijdgenoten op een ernstige manier zou hebben bedreigd op sociale media. In zijn woning is een huiszoeking gedaan op last van de rechter-commissaris. Er werd een computer in beslag genomen.

De jongen is vandaag gehoord door rechercheurs. Tijdens het verhoor gaf hij aan nooit van plan te zijn geweest om zijn bedreigingen in daden om te zetten. Hij verklaarde ruzie te hebben met de jongens en wilde het tweetal bang maken. De verdachte heeft zich de impact van zijn bericht niet gerealiseerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De 32 jarige hulk uit axel (27-4-2013 om 09:14)
Bedreigen en nog vrij gelaten worden ONGEHOORT!!!!!!
XX (26-4-2013 om 15:51)
Nee natuurlijk heeft de dader zich niet gerealiseerd wat de impact van zo'n bericht is (zou ik ook zeggen).......waarschijnlijk heeft hij veel geleerd van het project in Haren........Ze moeten nog meer van zulke verhalen via de media verspreiden, brengt de mens nog op een idee!!
Cookie-instellingen beheren