Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 361 km

Verdachten van diefstal pleegden meer feiten

Toegevoegd: 26-04-2013, 15.45 uur
Door: Veerle van Iren
GOES - In de nacht van 6 op 7 april 2013 zijn twee jongens van 17 jaar oud uit Goes aangehouden. Zij werden ervan verdacht een auto te hebben willen stelen in de Spinellihof in Goes.


De twee aangehouden verdachten zijn na hun aanhouding in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Zij zijn diverse malen door rechercheurs gehoord over hun betrokkenheid bij de autodiefstal. Tijdens die verhoren bekenden de verdachten ook dat zij in februari 2013 een personenauto in brand hadden gestoken aan de Fluitekruidstraat in Goes. En dat zij, samen met een derde verdachte, in januari een poging hadden gedaan om een woning te overvallen in Goes.

De derde verdachte, een 14-jarige jongen uit Goes is eveneens aangehouden. Naast de poging tot een woningoverval wordt de 14-jarige jongen niet in verband gebracht met de andere zaken. De jongen heeft een paar dagen vastgezeten en is na uitgebreid verhoor onder strikte voorwaarden, in vrijheid gesteld. De strikte voorwaarden houden in dat hij bijvoorbeeld geen contact mag hebben met de twee andere verdachten (doet hij dit toch, dan wordt hij weer aangehouden) en dat hij ter beschikking blijft van justitie en politie.

Tijdens het vervolg onderzoek troffen agenten kinderporno aan op de telefoon van één van de 17-jarige verdachten. Door de rechter is besloten dat deze verdachte nog 30 dagen vast blijft zitten. De tweede 17-jarige verdachte is eveneens onder strikte voorwaarden dat hij ter beschikking blijft van Justitie en politie in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (26-4-2013 om 16:18)
Waar moet dat heen ... zo jong en dan al zoveel op hun kerfstok. Hopelijk hebben deze jongelui ouders die hen willen leiden en niet laten lijden...
Cookie-instellingen beheren