Traumahelikopter ingezet Waarde

Toegevoegd: 27-04-2013, 19.03 uur

Door: Roland de Jong
WAARDE - De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 is zaterdag aan het einde van de middag ingezet in Waarde. 
 
Rond 16.45 uur kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale de melding binnen dat er in een woning aan de Julianastraat in het Zuid-Bevelandse dorpje sprake was van een medische noodsituatie. Direct werden twee ambulances en de traumahelikopter opgeroepen. Ook de politie rukte uit.
 
Omstreeks 18.00 uur werd een patiënt met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Even later steeg de traumahelikopter op. Wat er precies aan de hand was is niet bekend.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beide benen op de grond (28-4-2013 om 15:55)
Inderdaad José, welke realiteit.... Bovendien het is niet meer dan hun vak. Goed dat het er is, maar we moeten wel uitkijken, dat we niet een beetje te veel de boel overtrekken. Hopelijk gaat het de patient goed en de familie. Nu terug naar de werkelijkheid: het leven van alle dag.
Marja (28-4-2013 om 13:46)
@hoi jose..ik bedoel daarmee dat mensen veel klagen over de hulpverleners en soms schelden enz...dit is de realitiet dat deze mensen voor ons klaar staan om onze levens te redden..das de realitiet dat die mensen dag en nacht werken om onze levens te redden zonder respect voor deze mensen
Jose (27-4-2013 om 23:18)
Marja; Welke realiteit?
Marja (27-4-2013 om 20:37)
Sterkte voor de patient en hulde voor de hulpverlening ...ambulanceverpleegkundigen...trauma team...politie dit is toch een fantastische samenwerking door al deze mensen inclusief de meldkamer ...hier komt in rap tempo zoveel voor kijken en sommige mensen maar klagen ..nu zien we de realitiet