Weerbericht:
Tropisch warm en veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Hulst

Toegevoegd: 01-05-2013, 23.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Bij een ongeluk in Hulst is woensdagavond een persoon zwaargewond geraakt. 

Rond 18.40 uur kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de Hontenissestraat. Door de klap kwam één van de auto's op zijn zijkant terecht. Omdat het slachtoffer niet zelfstandig uit de auto kon komen is de brandweer ingezet. Ook zijn er twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse geweest op hulp te verlenen. 


Na ruim een uur kon het slachtoffer uit de auto worden bevrijd. De brandweer heeft hiervoor de auto eerste recht moeten zetten. De gewonde is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is nog geen duidelijkheid. 

Na het ongeval is de politie gestart met een sporenonderzoek. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend. Beide voertuigen zijn weggesleept. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees Blaauw (9-5-2013 om 08:45)
@Zus van: Iemand bij VOA team zijn mond voorbij praat?! Of is dit speculatie van je? Ik snap dat het moeilijk voor je is.... maar weet wel wat je de BMW bestuurder (en familie) nu in de schoenen schuift!
Thera (7-5-2013 om 21:41)
@Zus van; probeer het kritiek van derden naast je te laten, iedereen schijnt het zo beter te weten, totdat het hun zelf of naasten overkomt dan roepen ze het hardst vanwege zelfmedelijden. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
VdVonck (7-5-2013 om 18:43)
Verschrikkelijk om uit de reacties te begrijpen dat er een dodelijk slachtoffer is gevallen. Ik wil de nabestaanden veel sterkte toe wensen. Wat betreft het discussieren over snelheid en schuld, gebruik je verstand en toon respect.
Alex (7-5-2013 om 18:09)
Als je niet tegen dom commentaar kan, kan je beter niet het net op. verder lijken die remsporen op de verkeerde weghelft echt niet van de BMW te komen. en zeker heeft die golf geen 60 gereden.
J.B (7-5-2013 om 10:53)
Familie v.L. Heel veel sterkte vandaag. Wens jullie veel steun bij het verwerken van dit grote verlies. En stoor jullie niet aan de commentaren, maar houdt voor ogen wat een fijne kerel Bjön was. en beste mensen denk eens na voor je op fora een opmerking plaatst!!!
A (6-5-2013 om 13:49)
Triest dat mensen zo durven te vooroordelen heel veel sterkte toegewenst aan de familie
Cookie-instellingen beheren