Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Hulst

Toegevoegd: 01-05-2013, 23.36 uur
Foto 7 van 28

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Blanket (2-5-2013 om 20:16)
We hebben het hier wel over een mensenleven wat geëindigd is, aan speculaties heeft niemand wat! Ik vraag me af of, als zoiets in jullie naaste omgeving zou gebeuren, het dan ook "eigen schuld" is, of is het dan opeens wél een noodlottig ongeval? Veel sterkte aan de nabestaanden.
Engeltje (2-5-2013 om 20:03)
Triest zo jong en nog een heel leven voor zich. Ik wens nabestaande en familie veel sterkte toe. En mensen oordeel niet te snel als je niet eens weet wat er is gebeurt. Te hard gereden waar staat nergens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Respectloos noem ik dit en zeker voor de nabestaande. Veel sterkte
Jan P (2-5-2013 om 18:59)
Misschien is het gewoon beter als er geen commentaar gegeven kan worden op dit soort nieuws berichten. De commentaren die hier door sommige mensen worden geschreven zijn schokkend en totaal respectloos tegenover de nabestaanden!! Sterkte voor de nabestaanden en alle betrokkenen.
D (2-5-2013 om 18:52)
Het woord respectloos komt helaas veel voor, wanneer er respect was geweest voor de snelheid was er waarschijnlijk minder "loos". Een blok rolt niet vanzelf uit je auto. desalniettemin triest verhaal. Zal helaas de laatste niet zijn. Allen sterkte !
Annie (2-5-2013 om 18:50)
Al eens gekeken naar het tijdstip vd reactie van B? Was voordat de persoon overleden was, erg voor de nabestaanden, maar ik denk dat B daar op dat moment nog geen weet van had??? Oprecht medeleven voor de familie, maar ook voor alle mensen in alle dorpen waar doorheen hard doorheen gereden wordt.
T is wat (2-5-2013 om 18:38)
Méént iedereen dat nou dat je op dat stuk weg 80 mag??? Je kunt er amper elkaar passeren! Véél te smal om daar 80 te mogen! Iedereen maakt fouten in zijn/haar leven, gelukkig lang niet altijd fataal. Voor deze jongeman helaas wel. Sterkte voor de nabestaanden!
Cookie-instellingen beheren