Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Zwaargewonde bij ongeluk Hulst

Toegevoegd: 01-05-2013, 23.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Bij een ongeluk in Hulst is woensdagavond een persoon zwaargewond geraakt. 

Rond 18.40 uur kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de Hontenissestraat. Door de klap kwam één van de auto's op zijn zijkant terecht. Omdat het slachtoffer niet zelfstandig uit de auto kon komen is de brandweer ingezet. Ook zijn er twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse geweest op hulp te verlenen. 


Na ruim een uur kon het slachtoffer uit de auto worden bevrijd. De brandweer heeft hiervoor de auto eerste recht moeten zetten. De gewonde is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is nog geen duidelijkheid. 

Na het ongeval is de politie gestart met een sporenonderzoek. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend. Beide voertuigen zijn weggesleept. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner Hulsterweg (5-5-2013 om 17:19)
Als bewoner hulsterweg waar dus 60 km gereden word! Weten wij als geen ander dat men daar zich niet aanhoud! Er komen auto's vanuit het dorp met hoge snelheden. Auto's die met zijn 2en naast elkaar rijden en met hoge snelheid voorbij racen. Hoe of wat zal het onderzoek moeten uit wijzen... Sterkte.
Zus van (5-5-2013 om 09:31)
Iedereen met slecht commentaar, maak het zelf maar eens mee. Dan piep je wel anders. Dank iedereen voor het medeleven. Het is een zware tijd. 'stille' tocht word gereden vanavond om half 8 op de oude pont parkeerplaats. P.s hij reed NIET te hard. Bmw reed te hard en sneed af.
C (4-5-2013 om 22:29)
Ben het volledig met M eens er gaan verhalen de ronde waar je niet goed van word. Wij zijn ook al heel boos geworden op sommige mensen. Denk voortaan na als je een reactie plaats. Onze gedachten zijn bij de familie en vriendin van Bjorn. BJORN RUST ZACHT wij zullen je missen e c v
Zeeuw (4-5-2013 om 14:38)
Ben jij nou echt zo dom Peter? Niemand leert hier iets van, het is allemaal sensatie en de één weet het nog beter dan de ander, en wat als.... hebben we niets aan. Als de mensen er iets van zouden leren waren er niet zoveel dodelijke slachtoffers in Zeeland.
Peter (4-5-2013 om 08:44)
Natuurlijk zijn alle commentaren niet fijn voor de familie om te lezen. Maar iedereen kan zien, dat hier niet met de maximumsnelheid gereden is.Wat als ik daar net had gefietst met mijn twee kinderen, of een andere ouder met zijn kinderen??? Misschien leren anderen hier nu eindelijk eens van...
Yasmin (3-5-2013 om 22:41)
Vind het heel erg dat veel mensen erg respectloos hierop reageren.. er is hier wel een jongen overleden die nog een heel leven voor zich had. Familie en vrienden, heel veel sterkte toegewenst! Rust zacht lieve Bjorn, dat je mag rusten in vrede.
Cookie-instellingen beheren